MANA

MANA monade Kinderwens

Verlangen naar een kind, is verlangen naar het leven.

Ouderschap begint als een kinderwens ontstaat

Er zijn vele manieren om je voor te bereiden op de komst van een kindje.

Wist je dat 2 maanden vóór de ovulatie, een eicel al wordt voorbereid op de bevruchting. Er worden genen en DNA geactiveerd en gedeactiveerd, in afstemming met de aanstaande moeder en haar omgeving. Alles wat zij eet en drinkt, denkt en voelt stuurt dit proces. Foetaal bewustzijn wordt bepaald door de omgeving waarin het zich bevindt, zodat het ongeboren kindje zo goed mogelijk wordt voorbereid op de unieke levensomstandigheden waarin het wordt geboren. Prachtig mooi.

Gezond leven is een keuze

Lichamelijk en geestelijk gezien is het daarom wenselijk, al vóór de zwangerschap, zo gezond mogelijk te leven. Gezonde natuurlijke (biologische) voeding, voldoende zuiver water drinken, het zoveel mogelijk vermijden van toxische stoffen, voldoende beweging, mentale rust, ontspanning en slaap zijn belangrijk. Door gezonde leefstijl kun je de kans op een zwangerschap vergroten. Goed om je hiervan bewust te zijn zodat je ook bewuste keuzes kunt maken.

Kinderen kiezen hun ouders

Alles is liefde, alles is energie. Ook gevoelens en gedachten zijn krachten. Er bestaat een natuurlijke 'wet van resonantie' (aantrekkingskracht). Kinderen 'kiezen' hun ouders en ouders hun kinderen, op basis van deze resonantie.

Zielscontact

Op het moment dat er, bewust of onbewust, kinderwens ontstaat, dus al vóór de bevruchting, wordt er op energetische wijze 'zielscontact' gezocht, van ouders naar kind en omgekeerd. Met een kalme geest en een open hart, is het mogelijk om, bewust, van ziel tot ziel, contact te maken met een ongeboren kindje. Dit contact kan helder worden in woorden, kleuren, gevoelens, innerlijk weten, of op allerlei andere manieren.

'Van Hart tot Hart'

Natuurlijk MANA begeleiding bij Kinderwens

In mijn Kinderwensbegeleiding, is er aandacht voor lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele aspecten, rondom de kinderwens, van zowel de aanstaande moeder als vader. Samen kijken we naar passende ondersteuning waar nodig, zodat je beide, op alle gebieden kunt openen voor een kindje. Ook is er een moment van Stilte voor Zielscontact of Healing/ Reading.

Onze huidige maatschappij en moderne leefstijl heeft grote invloed op onze algehele fertiliteit. Steeds meer stellen worstelen met het uitblijven van een zwangerschap. Zeker ook bij langdurige kinderwens en tijdens een fertiliteitsbehandeling is het zinvol om aandacht te schenken aan bovengenoemde thema's. Op een holistische manier kan ik je ondersteunen om nieuwe wegen en kansen te ontdekken. Van wens naar wonder.

Aangeboden diensten

Als zwangerschaps- en geboorteconsulente bied ik zowel persoonlijke individuele begeleiding als cursussen en workshops in kleine groepen.

Persoonlijke aandacht

Voor een kinderwensconsult, kom ik naar je toe, bied ik een luisterend oor en een warm hart.

Volgens de Sensitherapiemethode bekijken we de volgende aandachtspunten, zonodig aangevuld met een behandeling:
- Voeding, voedingssupplementen, celzouten
- Leefstijl, partnerrelatie, spanning
-Je eigen zwangerschaps- en geboorteverhaal, klachten, zorgen of angsten
- Stralingsbelasting, ongewenste energie
- Stiltemoment voor Zielscontact, Healing/Reading of ontspannende oefening.

Garanties geven kan ik natuurlijk niet, maar samen gaan we op zoek naar de best mogelijke voorbereiding op een zwangerschap, passend bij jullie leven.

Vergoeding €100,- per consult of behandeling van anderhalf uur, excl. reiskosten €0,40/km

 In een aantal gevallen is (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten mogelijk. Vraag dit na bij je eigen verzekering. Heb je een eigen bedrijf dan zijn de kosten van de belasting aftrekbaar.