MANA

MANA monade Rebozo massage

In kleine groep van max 3 stellen

Informatie over de Rebozo massage

Deze gezellige en leerzame workshop volg je met je/een partner.
Je leert een volledige diep ontspannende lichaamsmassage, zowel staand, zittend als liggend.
Je oefent verschillende technieken ter ondersteuning tijdens de geboorte.
Draag gemakkelijk zittende kleding.

Vanuit de tradities uit Mexico en Guatemala is een prachtige massage ontstaan: De Rebozo (Mexicaanse traditionele draagdoek) massage. Deze wordt in Midden-Amerika al sinds mensenheugenis door vroedvrouwen gebruikt. De Rebozomassagetechniek kan toegepast worden tijdens de zwangerschap en de bevalling, maar ook in de kraamperiode. Deze aloude methode om vrouwen tijdens deze bijzondere periode in hun leven te helpen ontspannen en bewegen biedt een oneindige bron aan toepassingsmogelijkheden.

Rebozomassage is een zachte wiegende en diep ontspannende massage die over de kleding heen gegeven kan worden. Het is gemakkelijk aan te leren, zodat partners hun vrouw optimaal kunnen helpen en steunen bij allerlei klachten als lage rugpijn, stress, harde buiken en vermoeidheid. Tijdens de bevalling kan de Rebozo zeker haar dienst bewijzen door de barende vrouw te helpen bewegen en diep te ontspannen. Tevens bevordert een Rebozo massage een optimale ligging van het babyhoofdje, zodat ontsluiting, indaling en geboorte vaak soepeler en vlotter verlopen.

Je kunt voor deze massage een prachtige gekleurde Rebozo aanschaffen, die je na de geboorte ook kunt gebruiken als draagdoek. www.rebozo.nl
Of je oefent gewoon met een oud laken ;).

Vergoeding Rebozo Workshop €75,- voor 2 personen, in mijn praktijkruimte in natuurgebied de Maashorst
Vergoeding Rebozomassage of privéworkshop bij je thuis €100,- ong. anderhalf uur. Excl. reiskosten
Aanmelden kan via de agenda.